Χατζηκωνσταντίνου Χρήστος

Είσοδος

Γεννηθηκα στη Θεσσαλονικη και μεγάλωσα στην Κατερίνη. Η πρώτη μου επαφή με κάτι που απαιτούσε να ειμαι πάνω σε σκηνη ήταν σε κάποιες σχολικες παραστάσεις, σε θέατρα γεμάτα απο μαθητες που θα έτρωγαν αποβολή αμα δεν έρχονταν. Πιο ευτυχισμένη μου στιγμή στην Κατερίνη η μέρα που βγήκαν τα αποτελεσματα των πανελληνιων κι έμαθα ότι περνάω στη Θεσσαλονικη.

Φοιτητης πια, έχοντας αποτύχει σε όλα τα ειδη τέχνης και θέλοντας ν αποδείξω ότι υπάρχει κάποιο είδος στο οποίο είμαι έστω υποφερτός (και για να βγάλω καμια γκόμενα) αποφάσισα να ασχολήθω με το Stand Up Comedy. Η πρώτη μου επαφή με το Stand Up ήταν μέσα απο το σεμινάριο της Suca το 2012 και την άνοιξη του 2013 έκανα και τις πρώτες μου παραστάσεις όπου, όλως περιέργως, κάποιοι άνθρωποι γέλασαν. Και όπως μου είπε κι η μαμα μου, δεν έφταιγε η φάτσα μου γι αυτό. 

 

Προσπαθώντας να αποδείξω οτι ο κόσμος γελάει με αυτά που λέω κι όχι με τη φάτσα μου, το φθινόπωρο του 2013 μαζί με τον Ορεστη Μηλιο και τον Σωτήρη Ψαλτιδη κάναμε την παρασταση Enter At Your Own Risk. Ξεκινησε για έναν μήνα, πήρε παράταση για 2ο και τελειωνοντας το δίμηνο συνειδητοποίησα οτι... μάλλον κάποιος απο τους 3 είχε πάρα πολλους γνωστούς. 
Κανοντας παραστάσεις στη  Θεσσαλονίκη συνεχίζω να  προσπαθώ να καταλαβω αμα τα σκόρπια γέλια που ακούω κατα καιρούς ειναι εξαιτίας αυτών που λέω ή εξαιτιας της φάτσας μου.

YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=7WO-a9Gdg4c