Φωτιάδης Βασίλης

Είσοδος

Λέγομαι Βασίλης Φωτιάδης και είμαι (αυτήν την στιγμή) 36 χρονών. 
Μένω μόνιμα στην Θάσο και πραγματικά από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο, διάσημος (σκατά, ψέματα όλα). Η αλήθεια είναι ότι από μικρός ήμουν πολύ κοινωνικός και εύθυμος {άκου ευ-θυμος!!! Ποτέ δεν κατάλαβα πως είσαι χαρούμενα θυμωμένος ...τέλος πάντων (άκου τέλος πάντων ...πόσο φασιστικό!!!)...συνεχίζω}.

  • Ραδιόφωνο - (Θεσ/νίκη 2005), 104,7 Rock Radio104,7 Rock Radio "Nicotine for breakfast"
  • Τηλεόραση - (Θεσ/νίκη 2006) Γιάννης Σερβετάς και Αντώνης Κανάκης στο "Γιάννης ο όμορφος" στον ΑΝΤ1 με κείμενα, αρχειακό υλικό ....και 2 εμφανίσεις ...κομπαρσικές. 
  • Εφημερίδα - (Θάσος 2011) Thassistas...ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου. Μια χιουμοριστική εφημερίδα που εκδίδεται κάθε 15 μέρες με σκοπό ...την καλύτερη εντερική λειτουργία.
  • Θέατρο - (Θάσος 2012) Συμμετοχή και σενάριο "Καθρέπτης", (Χριστούγεννα 2013) Σενάριο και συμμετοχή "Ο Αη Βασίλης και οι τάρανδοι στην Θάσο" και (Καλοκαίρι 2014) Συμμετοχή στην Μήδεια του Μποστ και (Θάσος 2013)"ATALADUS"...θεατρική ερασιτεχνική ομάδα. Καλοκαίρι 2013 - 15 παραστάσεις.
  • Stand up comedy - 16 Φεβ. 2014 παράσταση με τίτλο "Τσαφ, τσαφ, τσαφ". Ένα show 80 λεπτών. Από τότε, συνεχείς παραστάσεις και συμμετοχές σε stand up και θεατρικά δρώμενα.

Χιλιάδες κόσμου στην Ελλάδα, εκατοντάδες στην Αυστραλία, δεκάδες στο Εκουαδόρ, 6 άτομα από το Μεξικό, 4 από την Νιγηρία, 3 από την Ζιμπάμπουε και 1 φίλος καρδιακός από το Μάτσου Πίτσου ψάχνουν μανιωδώς το επόμενο live. Εσύ? 


Αν είσαι θαυμαστής ψάξε, ψάξε για να βρεις το επόμενο Live. 

Αν είσαι μαγαζάτορας....αφεντικό που λέμε... πάρε με τηλέφωνο (6949124600).

Αν δεν το σηκώσω στείλε μήνυμα (thassistas@yahoo.gr). Δεν θα σε απορρίψω πριν σε γνωρίσω!!!