Σασσάλου Ευγενία

Είσοδος

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :          ΣΑΣΣΑΛΟΥ  Α. ΕΥΓΕΝΙΑ  (έτσι  λεει η ταυτότητα)

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  :        ΑΘΗΝΑ (όπως όλοι μας)

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  :            4-8-19.. (  γυναίκα που αποκαλύπτει την ηλικία της  είναι ικανή για όλα)

 

Στα βιογραφικά που έχω καταθέσει κατά καιρούς, ουδέποτε προσέθεσα το προσόν "προκαλεί εκρήξεις γέλιου στους γύρω -όταν έχει τα κέφια της " διότι δεν ξέρω καν αν συνιστά  προσόν για οιανδήποτε καριέρα, στον δε ΑΣΕΠ  σίγουρα  δεν πριμοδοτείται με μόρια  σε αντίθεση με γάμους ,βαφτίσια και άλλες θανατηφόρες ασθένειες  που βοηθούν στο διορισμό.

Συμπτωματικά  και καθόλου τυχαία , όπως συμβαίνει με όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας άλλωστε,  γνωρίστηκα με τη Λουκία  Ρικάκη, η οποία με μύησε στο κόσμο του Stand- up.

Εκτοτε, παραφράζοντας τον Προύστ ,αναζητώντας το χαμένο γέλιο σκαρώνω κείμενα με ατάκες - σανίδες σωτηρίας ,που πετώ  προς το κοινό και ο καθένας αναλόγως  της διαθέσεως και της αντοχής- ανοχής  του, ανταποκρίνεται ποικιλοτρόπως.

Καμιά φορά χειροκροτεί κιόλας.

Για τούτη την φωτογράφηση ,μου ζητήθηκε κάποιο αντικείμενο  φετίχ.

Μεγαλώνοντας προσπαθώ να κόψω τους δεσμούς με τα αντικείμενα και να μεταφέρω επιτυχώς τα συναισθήματά μου στους  ανθρώπους γύρω μου, τέχνη ξεχασμένη θαρρώ στις μέρες μας.

Εκ του προχείρου λοιπόν, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα  κραγιόν, σε απαλό ροζ και όχι σε έντονο κόκκινο όπως θα περίμενε κανείς ,κόντρα στην εικόνα μου ,διότι είμαι υπέρ των μικρών ανατροπών ως μεθόδου διατήρησης  του ενδιαφέροντος .

Ένα κραγιόν λοιπόν ,που θα προετοιμάσει τα χείλη , απ΄ τα οποία θα  ξεπηδήσουν   η αναπνοή, ο λόγος, το φιλί ,ο αναστεναγμός  και ανάμεσά τους ως συνδετικός κρίκος  όλων, το γέλιο .

Τα πρωταρχικά υλικά της ύπαρξης  δηλαδή ,τα οποία στη σωστή αναλογία αλλά καμιά φορά και με την λάθος , φτιάχνουν αυτό που ο καθένας αποκαλεί : Η ζωή μου.