Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος

Είσοδος

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος (Ράβνιω) γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη κάπου στα Βάθη του 1900. Είναι απόφοιτος θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. και της δραματικής σχολής του Στέλιου Αμανατίδη. Πρωτοέκανε stand up comedy στη θεσσαλονίκη το 1992 χωρίς καν να ξέρει ότι λέγεται έτσι. Απο το το 1997 μέχρι το 2004 εμφανιζότανε στο comedy club της Λουκίας Ρικάκη και μετά ακολούθησε τη μοναχική πορεία του επαγγέλματος.

Έχει παιξει επαγγελματικά σε περίπου 30 θεατρικές παραστάσεις έχει πάρει μερος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές (παρα πέντε, κοκκινο δωμάτιο, bing bang, Μ+Μ, οδός παραδείσου 7, η ζωή της άλλης κ.α) βάλε και δυο ντουζίνες διαφημίσεις σε ελλάδα και Κύπρο καθώς επίσης και παρουσιάσεις εκδηλώσεων με κυριότερες την Πρωτοχρονιάτικη και αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Τρικαίων (Τρικάλων) και τιμητική εκδήλωση για το Θανάση βέγγο.

Τον ενοχλεί η βλακεία και παρόλο που τον τρομάζει η τεχνολογία έχει κανάλι στο you tube ΤΟ: ravnio και μπορείτε να τον βρείτε στο facebook konstantinos ravniotopoulos (παρόλο που δεν ξέρει αν υπάρχει λινκ) και τα τελευταία 8 χρόνια είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του αλ τσαντίρι νιούζ, ενω σε συνεργασία με το ιντερνετικο σαιτ comedy lab κάνει τη "σειρά' έξω φρενών με δικα του κείμενα φυσικά. Αυτάαααα... δεν θυμάται τι έχει ξεχάσει από τηνπολύκροτη ζωή του. Α ναι! Ότι αγαπάει παρα πολύ τους γονείς του, τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια, μήπως και το ξεχάσει όταν θα παίρνει το Όσκαρ!