Παπαγεωργίου Κώστας

Είσοδος

Από το 1995 ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικών της  αείμνηστης Λουκίας Ρικάκη στις Νύχτες Κωμωδίας και από τους πρωτεργάτες του stand up comedy. Ο Κώστας Παπαγεωργίου έκανε δημοσιογραφικές σπουδές στο Επαγγελματικό Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και στη σχολή του ΑΝΤ-1. Έχει πάρει Σεμινάρια θεατρικής παιδείας στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Χολαργού.  Συμμετοχή ως μίμος στην τηλεόραση στις εκπομπές. ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ (ΜΕΓΚΑ) CIAO ANT-1,Ψαροκωστούλα (ANT-1), Κακά Ξεμπερδέματα (ANT-1 )και στο ραδιόφωνο σε εκπομπές του Γιάννη Καλαμίτση(9,84) και του Προκόπη Δούκα(ANT-1). Επίσης προσφέρει και τη φωνή του σε σπηκάζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημιστικών σποτς, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και μεταγλωττίσεις. Έχει δανείσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους( Barnyard , ΙGOR ,ΓΛΥΚΑΚΙΑ). Ξεχωρίζει η παρουσίαση του στα πετυχημένα γιαπωνέζικα  παιχνίδια του ΣΚΑΙ ,ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΚΕΣΙ και ΣΑΣΟΥΚΙ μαζί με τον Ακίνδυνο Γκίκα. Βραβεύτηκε  Καλύτερος μίμος στην τηλεοπτική εκπομπή ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1990) και πήρε Α΄ βραβείο ανδρικού ρόλου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Δημοτικών θιάσων με το έργο Παντρολογήματα του Γκόγκολ(1997).

Το 1998 παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Από το 1999  μέχρι σήμερα ανήκει στο δυναμικό του ραδιοφωνικού  σταθμού ΣΠΟΡ  FM με συνεχείς παρουσίες στην πρωινή ζώνη με τους Ζαραλίκο-Θειακό-Λεάνη.  Από το 2008 παρουσιάζει την εκπομπή ΜΑΛΛΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  με το Μιχάλη Λεάνη καθημερινά 11 με 12 το πρωί στον nova sporfm. 2010-2011  παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή 12 με 2 το μεσημέρι τα ball boys  στον nova sporfm 94,6 .

Φέτος παρουσιάζει κάθε Κυριακή 2 με 5 το μεσημέρι την εκπομπή ΚΑΣΚΟΛ-ΚΑΠΕΛΑΚΙ-ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ με τον Μάνο Ζερβάκη. Σαιζόν 2000-2001 παρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή Δύο στα Όρθια στο ΜΕΓΚΑ. Σαιζόν 2003-4 συμπαρουσιάζει κωμικό σόου με το Θέμο Αναστασιάδη στον ALPHA. Σαιζόν 2005-6 στο ΚΑΝΆΛΙ 9 παρουσιάζει τη σατιρική αθλητική εκπομπή με τίτλο milaballa . 2008-2009 ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΡΑ του ΣΚΑΙ μια σατιρική εκπομπή με κούκλες. Έχει κάνει standup comedy σε χώρους όπως το μπαρ των Ασωμάτων, Κούνιες. ,το 104 στα Εξάρχεια το Γυάλινο Μουσικό θέατρο το caliente ,το club 22 και στο Σταυρό του Νότου . Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Γιάννη Σαββιδάκη, Χριστόφορο Ζαραλίκο, Θανάση Παπαγεωργίου, Σίλα Σεραφείμ και ETSI DE. Το 2005 κυκλοφορεί από τη LYRA CD με τους ETSI DE  ερμηνεύοντας και υπογράφοντας  και τους στίχους σε κάποια τραγούδια. Ξεχωρίζει το ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙ σε μουσική Δημήτρη Σταρόβα.

To 2006 γράφει και παρουσιάζει τη σύγχρονη επιθεώρηση ΣΟΟΥ ΜΠΙΤΣ  στο θέατρο ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ. Eχει παρουσιάσει από το 1998 μέχρι και σήμερα δεκάδες εταιρικές εορταστικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.