Κρτική για την παράσταση "Πάντα Τέτοια"

Είσοδος

 Η παράσταση Stand Up Comedy,  "Πάντα Τέτοια" με τους Διονύση Ατζαράκη, Δημήτρη Χριστοφορίδη και Βύρωνα Θεωδορόπουλο πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στο Nixon.

Αποτελεί μια απο τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, και οι πρώτες κριτικές το επιβεβαιώνουν. Διαβάστε την κριτική της παράσταση από το θεατρο.gr. 

 

Πάλι συνοδεία ντάμας, βρέθηκα εκείνη την Κυριακή στην πλέον υπ’ αριθμόν 10 αποστολή μου. Ετούτη την φορά, θα βλέπαμε το «Πάντα Τέτοια» στο NixonBar-ScreeningRoom (Αγισηλάου 61Β, Μεταξουργείο). Ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι στο περπάτημα εώς ότου το βρούμε, και έτσι βρεθήκαμε ολίγον τι αργοπωρημένοι σε ένα ζεστό και κατάμεστο bar-theatre, με την μουσική να παίζει RitchieValens και να με πηγαίνει 30 χρόνια πίσω, στην εποχή του ’80, όταν ήμουν έφηβος και έβλεπα το LaBamba με πρωταγωνιστή των LouDiamondPhillips. Ευτυχώς, η παράσταση δεν είχε ξεκινήσει ακόμα. Ένα λάθος έκανα εκείνη την βραδυά: Δεν ήξερα ότι η πρόσκληση ΔΕΝ ισοδυναμεί με ρεζερβέ, και προκειμένου να κάνεις κράτηση για τραπέζι, πρέπει να κάνεις ξεχωριστό τηλεφώνημα. Έτσι, μας έβαλαν να καθήσουμε στην γωνία. Ήμουν έτοιμος, ως άλλος PatrickSwayze, να βροντοφωνάξω: “NobodyputsBabyinacorner!” (βλ. DirtyDancing) Αλλά, μιας και δεν υπήρχαν πουθενά αλλού θέσεις, αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε. Γύρω στις εννέα και μισή, τελικά, ξεκίνησε η παράσταση...

Διαβάστε όλη την κριτική