Αντί Διδακτορικού - το πρώτο ελληνικό σταντ-απ «σπέσιαλ»!

Είσοδος

Εικόνα: 

οne-man stand-up comedy show
ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ
του Δημήτρη Δημόπουλου

Τι κάνεις όταν οι παιδικοί φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές επιστρέφουν ένας-ένας από τα εξωτερικά με τα μεταπτυχιακά τους; Τους υπενθυμίζεις, με μια παράσταση, πως θα μείνουν με τους γονείς τους και θα πληρωθούν ένα μίζερο μισθό, τι άλλο! Κι όλα αυτά,για να μη σε ρωτάνε «εσύ τι κάνεις στη ζωή σου;»... Και αφού την περιοδεύεσεις όπου μπορείς, τη μαγνητοσκοπείς και την κυκλοφορείς ώστε να τη δουν ακόμα περισσότεροι!

Η πρώτη ελληνική μαγνητοσκοπημένη παράσταση σταντ-απ είναι γεγονός! Το «Αντί Διδακτορικού» του Δημήτρη Δημόπουλου γράφει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του σταντ-απ κόμεντι στην Ελλάδα ως το πρώτο «σπέσιαλ» Έλληνα κωμικού. Η παράσταση ξεκίνησε στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη και από τότε παρουσιάστηκε σε πολλές πόλεις, κατακτώντας πολλές πρωτιές ως η πρώτη σόλο παράσταση σταντ-απ Έλληνα κωμικού που αναμεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο, φιλοξενήθηκε σε φεστιβάλ όπως το Bob Theatre Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης όπου και μαγνητησκοπήθηκε.

Από την Πέμπτη 27/3 και κάθε Πέμπτη ένα νέο κεφάλαιο του «Αντί Διδακτορικού» θα προστίθεται στο κανάλι του Δημήτρη Δημόπουλου και θα διανέμεται μέσω του ComedyLab.gr Ήδη κυκλοφορούν τα ακόλουθα αποσπάσματα της μαγνητοσκόπησης για τα πτυχία ξένων γλωσσών, τους πρώτους των πρώτων στις πανελλήνιες και το αγαπημένο δώρο της βαφτιστήρας!

 

οne-man stand-up comedy show
ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ
του Δημήτρη Δημόπουλου

μαγνητοσκόπηση από το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης
27 Νοεμβρίου 2012, Προκάτ Αμφιθέατρο Πολυτενχικής Σχολής

κείμενο/παρουσίαση: Δημήτρης Δημόπουλος
μοντάζ: Νίκος Μύρτου
τεχνική κάλυψη: LiveEvents
κάμερες: Αντώνης Τσιούκας, Νίκος Τεφρονίδης, Απόστολος Μπαχαρίδης, Βαγγέλης Νερατζής
ήχος: Βαγγέλης Κοντόπουλος

ευχαριστίες: Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης, Παναγιώτης Κούδας, Θοδωρής Μιλούσης, Χρήστος Ουζούνης, Πολυτεχνική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Ξάνθης, Κωνσταντίνος Πιλάβιος, Δημήτρης Δούκογλου, Νύχτες Κωμωδίας, 4actors

copyright 2008-2014 @djimDjim